Tidlig indbetaling af kontingent til nye baner

Kære medlemmer af Holbæk Sportsby Padel Klub

Som de fleste nok ved, er det lykkedes os at skaffe 4 padel baner mere til foreningslivet i Sportsbyen. De er allerede gået i gang med støbearbejdet og banerne forventes at stå færdige i november. Så det er med stor glæde og stolthed, at vi, allerede fra dette efterår, kommer til at kunne tilbyde jer medlemmer, endnu flere banetider. Vi regner med, at vi vil have 2 af de nye baner, plus det vi har pt fremover. Så mere end en fordobling af vores nuværende kapacitet.

Vi har finansieret hele projektet sammen med Holbæk Kommune. Dels gennem rigtig gode sponsorer i Holbæk, et rente- og afdragsfrit lån hos Sparekassen Sjælland og gennem egenkapital i foreningen.

I forlængelse af, hvad vi besluttede på sidste generalforsamling, beder vi jer, som har mulighed, om at indbetale næste års kontingent nu. Kontingentet blev fastsat på generalforsamlingen i år, til fremover at være 500,00 kr. årligt Det er helt frivilligt, og man har lov til at betale, så mange år frem i tiden, som man har lyst til. 

Beløbet bedes indbetalt senest den 20. oktober på reg. nr. 9880 konto 0000324893
Skriv: “Kontingent 2022” og dit Navn i teksten til modtageren.

Skulle man have lyst til at sponsorere et mindre eller større beløb i denne forbindelse, så kontakt os på info@hspk.dk for at høre mere om mulighederne. Dette er med til at nedbringe vores rentefrie lån så hurtigt som muligt.

I forbindelse med åbningen af de nye baner, vil vores nye festudvalg have stablet et arrangement på benene, som I vil høre nærmere om.


Venlig hilsen

Bestyrelsen i HSPK.
Padel for alle