Find os

Booking

Bliv medlem

Vores sponsorer

Facebook

Sidste NYT

Sidste intro inden sommerferien

Mandag den 27. juni klokken 16.00-18.00 holder vi, i Holbæk Padel Klub vores sidste intro kursus, inden sommerferien. Der er plads til 12 personer og man kan kun melde sig selv til på Facebook, ved at skrive, klar til intro i det relevante opslag på vores Facebook side. Tæl selv til

Læs mere »

Lidt mindre banetid 😔

Lidt mindre banetid…😔 Bane 8 er blevet lukket hver torsdag fra 18.00 -22.00 så petanque kan træne i fred og ro. Smerten deles ligeligt imellem de to klubber. Vi får dermed 2 timer hver torsdag på bane 5 henholdsvis klokken 18-20 eller 20-22. Så kan det ikke blive mere lige.

Læs mere »
Find os

Booking

Bliv medlem

Vores sponsorer

Facebook

Sidste NYT

Bliver det padel vejr i dag?

Padel er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene, og nu er den også kommet til Holbæk. Det er en blanding af tennis og spuash, og den spilles af 4 personer. Holbæk Padel Klub hed oprindeligt Holbæk Sportsby Padel Klub, men skiftede navn i 2022. Indtil for nylig har vi spillet på to udendørsbaner. Nu har vi fået én mere og kan tilbyde 3 supergode udendørsbaner.

Som medlem af Holbæk Padel Klub har du naturligvis adgang til toilet- og omklædningsfaciliteter i Holbæk Sportsby, og her kan du også slappe af efter kampen med en kop kaffe eller noget koldt fra Sportsbyens kantine.